Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Adıyaman Yangın Haberleri - Adıyaman - Urfa Karayolundaki Çadırkentte Yangın ... : Yangın gece saatlerinde yunus emre mahallesi'nde, hasan kara'ya ait olan ait olan tek katlı evde çıktı.

Adıyaman Yangın Haberleri - Adıyaman - Urfa Karayolundaki Çadırkentte Yangın ... : Yangın gece saatlerinde yunus emre mahallesi'nde, hasan kara'ya ait olan ait olan tek katlı evde çıktı.. Adıyaman merkeze bağlı yarmakaya (çakal) köyü yakınlarında bir tarlada sabah saat 08.00'de yakılan anız ile başlayan yangın, 15 bin dönümlük alana yayıldı. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, spordan magazine, teknolojiden siyasete tüm konuların tek adresi ajans haber platformunda. Alınan bilgiye göre, yenisanayi mahallesi'nde b.g'ye ait üç katlı evin odunluk kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Adıyaman'da tarlada başlayıp evlere sıçrayan yangın, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Bu görüntü polisi bile şaşırttı.

Ahmet göksu'ya ait evin odunluğunda yangın çıktı. Son dakika gelişmesi oldukça adıyaman'da taziye evinde yangın haberi güncellenecektir. Adıyaman'da metruk binada çıkan yangın hasara ned. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl. Adıyaman yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de.

Adıyaman'da korkutan yangın - Haberler
Adıyaman'da korkutan yangın - Haberler from foto.haberler.com
Adıyaman'da yangına rağmen kınaya devam edildi. Miami'de çöken 13 katlı binada ölenlerin sayısı 20'ye çıktı. Adıyaman güncel son dakika adıyaman haberleri, son dakika adıyaman gelişmeleri ve haberleri. Buğday ve arpa tarlalarında korkutan yangın. Adıyaman yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Haberler > yerel haberler > adıyaman haberleri > merkez haberleri > adıyaman'da ev yangını. Haberturk.com ekibi olarak türkiye'de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Adıyaman'da odunlukta çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Down sendromlu gençten cumhurbaşkanı ve sağlık bakanına mesaj.

Otluk alanlar yangın riskini arttırıyor. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankırı çorum denizli diyarbakır. Adıyaman'da refüje çarpan otomobil takla attı 1 ölü, 3 yaralı. Haberler > yerel haberler > adıyaman haberleri > merkez haberleri > adıyaman'da ev yangını. Boş evde çıkan yangın korkuttu. Tarlada çıkan yangında 15 dönüm arpa kül oldu. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, spordan magazine, teknolojiden siyasete tüm konuların tek adresi ajans haber platformunda. Adıyaman'da yangına rağmen kınaya devam edildi. Adıyaman haberleri hürriyet yerel haberler sayfasında. Adıyaman'da tarlada başlayıp evlere sıçrayan yangın, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Adıyaman yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Adıyaman yangın haberleri ve adıyaman yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Down sendromlu gençten cumhurbaşkanı ve sağlık bakanına mesaj.

Olay, fatih mahallesinde meydana geldi. Adıyaman'da 11 eve daha karantina. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangın söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Down sendromlu gençten cumhurbaşkanı ve sağlık bakanına mesaj. Adıyaman'da odunlukta çıkan yangın, paniğe neden oldu.

Son dakika haberi... Adıyaman'da minibüs yangını - Haberler
Son dakika haberi... Adıyaman'da minibüs yangını - Haberler from foto.haberler.com
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın. Otomobil refüje çarpıp tarlaya yuvarlandı: Bu görüntü polisi bile şaşırttı. Down sendromlu gençten cumhurbaşkanı ve sağlık bakanına mesaj. Son dakika gündem haberleri için aşağı kaydırın. Adıyaman merkeze bağlı yarmakaya (çakal) köyü yakınlarında bir tarlada sabah saat 08.00'de yakılan anız ile başlayan yangın, 15 bin dönümlük alana yayıldı. Boş evde çıkan yangın korkuttu. 03 nisan 2018 salı 16:54.

Adıyaman güncel son dakika adıyaman haberleri, son dakika adıyaman gelişmeleri ve haberleri.

Yangın gece saatlerinde yunus emre mahallesi'nde, hasan kara'ya ait olan ait olan tek katlı evde çıktı. Ana sayfa » etiket sonuçları: Miami'de çöken 13 katlı binada ölenlerin sayısı 20'ye çıktı. Adıyaman'da bir evin odunluğunda çıkan yangın söndürüldü. Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın. Adıyaman'da odunlukta çıkan yangın, paniğe neden oldu. Buğday ve arpa tarlalarında korkutan yangın. Otomobil refüje çarpıp tarlaya yuvarlandı: Adıyaman yangın haberleri ve adıyaman yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Alınan bilgiye göre, yenisanayi mahallesi'nde b.g'ye ait üç katlı evin odunluk kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Olay, fatih mahallesinde meydana geldi. Boş evde çıkan yangın korkuttu. Adıyaman merkeze bağlı yarmakaya (çakal) köyü yakınlarında bir tarlada sabah saat 08.00'de yakılan anız ile başlayan yangın, 15 bin dönümlük alana yayıldı.

Adıyaman'da marka haline gelen haber sitemiz devredilmiştir. Bu görüntü polisi bile şaşırttı. Adıyaman'da metruk binada çıkan yangın hasara ned. Ahmet göksu'ya ait evin odunluğunda yangın çıktı. Çalınan bisikletini bulana ödül verecek.

Adıyaman'da, korkutan yangın - Haberler
Adıyaman'da, korkutan yangın - Haberler from foto.haberler.com
Ahmet göksu'ya ait evin odunluğunda yangın çıktı. Adıyaman merkeze bağlı yarmakaya (çakal) köyü yakınlarında bir tarlada sabah saat 08.00'de yakılan anız ile başlayan yangın, 15 bin dönümlük alana yayıldı. Adıyaman'da, hazırlanan fuar ve kongre merkezi'nin dış cephesinde yangın çıktı. Down sendromlu gençten cumhurbaşkanı ve sağlık bakanına mesaj. Yangın gece saatlerinde yunus emre mahallesi'nde, hasan kara'ya ait olan ait olan tek katlı evde çıktı. Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, spordan magazine, teknolojiden siyasete tüm konuların tek adresi ajans haber platformunda. Adıyaman'da odunlukta çıkan yangın, paniğe neden oldu. Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Adıyaman'da yangına rağmen kınaya devam edildi.

Adıyaman yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl. Ahmet göksu'ya ait evin odunluğunda yangın çıktı. Adıyaman'da bir evin odunluğunda çıkan yangın söndürüldü. Adıyaman'da yangına rağmen kınaya devam edildi. Adıyaman yangın haberleri, güncel son dakika adıyaman yangın haberleri ve daha fazlası adıyaman yangın haberler sayfasında buradasınız : Adıyaman merkeze bağlı yarmakaya (çakal) köyü yakınlarında bir tarlada sabah saat 08.00'de yakılan anız ile başlayan yangın, 15 bin dönümlük alana yayıldı. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangın söndürülürken, ev kullanılamaz hale geldi. Ana sayfa » etiket sonuçları: Türkiye'den ve dünya'dan son dakika haberleri, köşe yazıları, spordan magazine, teknolojiden siyasete tüm konuların tek adresi ajans haber platformunda. Otluk alanlar yangın riskini arttırıyor. Son dakika gelişmesi oldukça adıyaman'da taziye evinde yangın haberi güncellenecektir. Otomobil refüje çarpıp tarlaya yuvarlandı:

Adıyaman yangın haberleri, güncel son dakika adıyaman yangın haberleri ve daha fazlası adıyaman yangın haberler sayfasında buradasınız : yangın haberleri. Alınan bilgiye göre, yenisanayi mahallesi'nde b.g'ye ait üç katlı evin odunluk kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.